Ingrid Linneberg Underland

Mitt navn er Ingrid Linneberg Underland og jeg har vært med i kunstforeningen siden mai 2022. 
Jeg er webansvarlig og drifter alt med websiden. Å være en del av kunstforeningen, en flott gjeng gir glede og kunnskap fra andre mennesker. Jeg har alltid hatt et motto " å gjøre hverandre gode". Det å bruke egenskapene våre sammen og skape noe og det er absolutt det vi klarer i Kunstforeningen.
Jeg er gift med min herlige mann Tore og vi har 4 herlige barn til sammen samt en liten hund.
Vi bor i Svelvik ved sjøen og jeg elsker å høre bølge sus og måkeskrik. 

Jeg er utdannet webdesigner og hud / forpleier samt spaterapeut. Drev eget firma til jeg ble akutt syk og valgte tilslutt å selge firma som i dag lever videre i Tromsø. Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av å male. Jeg husker jeg satt timer og så min mor male vakre akvareller så jeg har nok vært heldig og arvet litt av hennes gener innenfor kreativitet og kunst. Det tok meg 40 år før jeg turte og vise mine bilder som resulterte i eget atelier i Fosskleiva, Berger og har de to siste årene hatt flere utstillinger. 
Jeg valgt p skrive på hjemmesiden til kunstforeningen at Kunst er for alle og det mener jeg av hele mitt hjerte. Kunst kan gi følelser, tanker og ideer samt kan vi oppdage nye ting eller forskjellige ting i bildet. 

Jeg gleder meg til fortsettelsen med Kunstforeningen og den flotte gjengen vi er.